0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Anun Putiikit

Tervetuloa ostoksille uudistettuun verkkokauppaan!  

Seuraavat tapahtumat ja messut:

Suomen Kädentaidot, Tampere, osasto C615, 17.-19.11.2017

Jyväskylä Joulumessut, Paviljonki 2.-3.-2017 


Loppukuun ajan kaikki verkkokaupan kautta tulevat tilaukset osallistuvat Tampereen, Suomen kädentaidot messujen messulipun (1pv) arvontaan!
Jos jostain syystä et lippua halua, voit mainita siitä lisätiedoissa ;-) 


Verkkokauppapohjaan on tullut päivityksiä ja useita ongelmia on ilmentynyt, mm. ostoksia eivät kaikki ole päässeet maksamaan ja varastosaldot ovat olleet päin mäntyä. Olemme kovasti pahoillamme tästä, mutta emme valitettavasti itse pysty kamalasti asioihin vaikuttamaan, ongelmia koitetaan ratkoa monella taholla. Mikäli sinulla on jotakin ongelmaa, tai kysyttävää, tilaaminen ei onnistu tai muuta vastaavaa, niin otathan yhteyttä anun.putiikit@gmail.com Kiitos kärsivällisyydestäsi! 


Verkkokauppa jatkaa toimintaansa normaalisti, mutta putiikin ovet sulkeutuneet. Nykyinen tilamme vuokrattiin isommalle toimijalle. Katsastelemme uusia tiloja rauhassa, seuraa ilmoitteluamme, niin tiedät mistä meidät milloinkin löytää :-) Jos haluat noutaa tilauksesi, ota yhteyttä. Tukku- ja jälleenmyyntiasiakas, ota yhteyttä sähköpostilla. Saat vastauksena alennusprosentit ja ehdot. Isoin ero ehdoissa: tukkuasiakkuuteen ei välttämättä tarvita y-tunnusta, jälleenmyyjä tarvitsee.